top of page
banner-Si-Bon
Si bon gerechten

JOUW FEESTJE MET DE LEKKERSTE HAP

Catering op maat

Een huwelijksfeest? Een vergadering? Of gewoon een grote groep vrienden die gezellig samenkomt? Wij creëren een passende formule voor jouw groep of evenement zodat je zorgeloos kan genieten van een lekkere maaltijd of unieke hapjes! Daarvoor bespreken we graag de mogelijkheden, zoals data, duur en op maat samengestelde menu’s, met jou persoonlijk. Dit kan via een belletje of een afspraak bij ons in de zaak. Aarzel niet om ons vandaag nog te contacteren!

Onze ervaring

Naast de dagelijkse zaakvoering hebben wij al tal van cateringopdrachten mogen realiseren. Hierbij behoren een groot aantal privégelegenheden, maar ook enkele grote namen. Zo ken je Bar Chapel in Antwerpen misschien wel, waar wij de zomercatering mochten verzorgen. Naast een lekkere cocktail of limonade kon je in hun hippe bar de hele zomer genieten van authentieke Libanese hapjes van onze hand.

 

Ook bij Atlas op het Plein tijdens de zomer van 2022, een evenement waar stad Antwerpen ‘samenleven’ centraal zet en allerlei culturen samenbrengt, mochten wij met Si Bon te gast aanwezig zijn. Alsook tijdens de Refugee Walk in september 2022 kon je ons vinden in de Zomerfabriek met een standje vol Libanees lekkers. Daar toonden wij onze steun aan vluchtelingen en staken we de wandelaars een hart onder de riem door middel van warme en koude hapjes, alsook volwaardige maaltijden. Als laatste mag De Roma niet in het lijstje ontbreken. Een prachtige concertzaal waar wij werden uitgenodigd om het publiek van een unieke hap te voorzien die een wereld van smaken teweegbrengt.

Catering Si Bon Antwerpen

Word jij de volgende in het lijstje? Bel ons nu om jouw evenement te bespreken!

bottom of page