top of page
banner-Si-Bon
Si Bon Antwerpen

DAGVERS AANBOD AAN LIBANEES LEKKERS

Ons aanbod

Wij bereiden met veel liefde klassieke gerechten uit ons thuisland, die onze moeder vroeger voor ons klaarmaakte. Denk maar aan typische dips, zoals versgemaakte hummus, babaganoush en labneh naast een heerlijk huisbereid Libanees brood. Daarnaast kan je ook kiezen voor mezze: kleine gerechtjes en dips, geserveerd met Libanees brood, en ideaal om te delen met vrienden of familie. Maar ook grotere gerechten zoals shistawook, een traditionele gemarineerde kipkebab met gebakken aardappeltjes met koriander. Voor elk wat wils! Ook vegans en vegetariërs kunnen zonder probleem bij ons terecht voor een take-out om van te smullen. 

Lunch

Geniet jij tijdens jouw lunchpauze graag van ‘eens iets anders’? Aarzel dan niet en kom bij Si Bon Antwerpen een Libanese wrap of een warme maaltijd ophalen. Bij ons ben je zeker van een snelle bediening waarbij je niet moet toegeven aan de smaak. Met telkens verse groenten en huisbereide specialiteiten, geniet je keer op keer van wereldlijke smaken van de hoogste kwaliteit. En vergeet jouw dessertje niet om de werkdag vol energie verder te zetten! Een snelle stop over de middag? Si Bon Antwerpen legt je graag in de watten.

Vegan chick’n met coleslaw & tomaatje
Catering Si Bon bij Bar Chapel

Catering

Al eens van onze gerechtjes geproefd en het smaakte naar meer? Overweeg een Libanees buffet bij jouw volgend evenement! Of dat nu een verjaardag , een vergadering of een personeelsfeest is, wij staan voor je klaar. Si Bon Antwerpen catert aan particulieren en bedrijven met een assortiment op maat. Daarvoor hoef je ons enkel te contacteren om de details en uitvoering te bespreken, zodat wij een aangepast menu aan jouw wensen vol dagverse lekkernijen kunnen voorbereiden.

Contacteer ons gerust om een formule op maat te bespreken!

bottom of page